Skip to content

Vandaag was onze laatste dag bij #Dock15 in Mijdrecht.

Gek gevoel, we hebben het daar de afgelopen jaren heel erg naar ons zin gehad, eerst aan de voorkant van het pand met leuke en gezellige buren als Vision Quest, Chemical Frog, BarDoggy, EIGENWIJZadvies, De Groene Venen en uiteraard de Loyals.

De laatste jaren zaten we wat meer achterin het pand in een grotere unit naast Roadworks waar we op opnieuw leuke nieuwe mensen en bedrijven ontmoet hebben waar we zeker mee in contact zullen blijven.

Ondanks de fijne werkplek hadden we met name voor onze particuliere opdrachtgevers een wens om met ons kantoor wat laagdrempeliger en meer zichtbaar te zijn in het straatbeeld en toen vorig jaar de kans voorbij kwam om opnieuw als huurder ons nieuwe kantoor te ontwerpen op de Kerklaan 12 in Vinkeveen hebben we deze met beide handen aangegrepen. Het voelt goed om terug te gaan naar de plaats waar onze roots liggen.

Na een ontwerp- en bouwtraject van bijna een jaar is het eindelijk zover en kunnen we morgen gaan verhuizen!!! Mooi om te melden is dat alle nieuwe ruimtes in de nieuwe kantoorvilla allemaal al verhuurd zijn aan een reclamebureau, een mondhygiënist en een assurantiekantoor, dus dat is een goede start!

Als al het stof is neergedaald bent u van harte welkom om ons nieuwe kantoor te komen bewonderen. Houd ons de komende tijd dus goed in de gaten!

We hebben er erg veel zin in!!!
Tot in Vinkeveen!!

Back To Top